Cześć, tutaj Zawisza z Grabowa, postanowiłem otworzyć rekrutację do klanu Ordnung.
Co oferujemy?:
->Stanie na Kozie ->Stanie na dziku po 24 ->Obstawianie i bicie Kica wraz z klanami FA/Not For You -->Pomoc z UM i EQ. ->Współpracę z klanem Unity na Gobbosie. ->Współpracę z klanem G R O M na Orlicy/Agarze. ->Współpracę z klanem Fallen Army na Koboldzie. ->Współpracę z klanem Not For You na Kicu/Tolloku/Goplanie. ->Współpracę z klanem Raven ->Klanowego Lootloga. ->Wypady na kolosa 63 ->Klanowego discorda, tętniący życiem chat głosowy ->Legi po cenach klanowych ->Aktywne szukanie herosów
Czego oczekujemy?:
->Ogarnięcia ->Sensownego podania ->71-79lvl ->Dobrego EQ {minimum 1 lega}} [Sporadyczne wyjątki w uzasadnionych przypadkach] ->Aktywności szczególnie tej w okresie eventów. ->Chęci pomocy w obronie mobów klanowych ->Wpłaty wpisowego w wysokości 100m. [Obowiązkowo od razu, sporadyczne wyjątki w uzasadnionych przypadkach] ->Zapoznania się z regulaminem klanowym. ->Wpłacania składek 25m/kwartał ->Przypilnowania bycia wpisanym w arkusz klanowy.
FAQ:
⁇ Chcesz się czegoś dowiedzieć? O coś zapytać? ☛Pisz na pocztę/priv do Zawisza z Grabowa
⁇ Co zrobić jak nie mam wystarczająco dużo pkt. rep a chciałbym napisać podanie? ☛W takim wypadku swoje podanie[pamiętaj o limicie znaków, możesz rozbić podanie na kilka wiadomości] możesz złożyć na skrzynkę pocztową do Zawisza z Grabowa(na główną postać). Wraz z linkiem do profilu.
⁇ Byłem w wrogich klanach. Czy mam szansę się dostać? ☛Złóż podanie będzie ciężej, lecz masz zapewne jakieś szanse, w takim wypadku wpis jest zazwyczaj 2x większy.
Zalecane jest posiadanie Discorda jak i dołączenie do konwersacji klanowej na FB.
Każdy post osoby spoza klanu niezawierający podania będzie uznawany za niepotrzebny spam i nagradzany "-" + zgłoszeniem.
Podania będę sprawdzał samodzielnie.
Rekrutacja potrwa do godziny 23:59 dnia wpisanego w tytule tematu.
PS: Możliwy jest wzrost wpisu ze względu na ilość miejsc w klanie jak i podań.